Mandrup Arkitekt | Ingeniør er et moderne rådgivningsfirma med mere end 27 års erfaring indenfor forskelligartede projekterings-, rådgivnings- og tilsynsopgaver  over hele landet.

Vi tilbyder totalrådgivning, særskilt arkitekt- og ingeniørrådgivning eller dele heraf samt projektering, byggeledelse og tilsyn. Vi har til huse i centralt beliggende lokaler i Viborg, med alle moderne hjælpemidler til rådighed. På tegnestuen anvendes nyeste version af Revit Architecture til 3D visualisering og projektering.

Firmaet har gennem medarbejdernes erfaring fra bygge- og anlægsbranchen erhvervet sig en alsidig viden, som muliggør løsning af et bredt spekter af opgaver på en sådan måde, at kunden har sikkerhed for uvildig og objektiv rådgivning på et højt kvalificeret niveau.

Firmagrundlaget blev etableret i 1987 af Ingeniør Jens Mandrup, som har været eneejer indtil medio 2013, hvor bygningskonstruktør, Lars Dagø Pedersen og bygningskonstruktør, Mikkel Højriis blev en del af ejerkredsen.

Mandrup Viborg Arkitekt Ingeniør

Lars Dagø

LARS DAGØ PEDERSEN

Bygningskonstruktør / Partner

21 78 15 88
ldp@jensmandrup.dk

Uddannet bygningssnedker i 2000 og sidenhen bygningskonstruktør i 2006. Arbejdsopgaverne spænder over projektering, myndighedsbehandling, byggetilladelse, energiberegning, visualisering og byggeledelse.

Mikkel Højriis

MIKKEL HØJRIIS

Bygningskonstruktør / Partner

40 19 15 88
mh@jensmandrup.dk

Blev uddannet tømrer/snedker i 2002 og efterfølgende til bygningskonstruktør i 2010. Arbejder med projektering, myndighedsbehandling, byggetilladelse, energiberegning, miljørådgivning, byggetilsyn og byggeledelse.

Matias Hedegaard Gissel

MATIAS HEDEGAARD GISSEL

Bygningskonstruktør

91 17 15 88
mg@jensmandrup.dk

Morten Andersen

MORTEN ANDERSEN

Bygningskonstruktør

51 72 15 88
ma@jensmandrup.dk